جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣
اخبار > اختصاص يك‌هزار و 45 ميليارد تومان منابع نقدي در سفر رئيس جمهور


  چاپ        ارسال به دوست

استاندار اردبيل خبر داد؛

اختصاص يك‌هزار و 45 ميليارد تومان منابع نقدي در سفر رئيس جمهور

استاندار اردبيل گفت: در 2 ماه اخير بيش از يك‌هزار و 45 ميليارد تومان منابع نقد از محل سفر رئيس جمهور به استان اردبيل اختصاص يافته است.
به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل،
سيد حامد عاملي در جلسه شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان اردبيل اظهار كرد: در فصل بودجه‌ريزي و تقديم لايحه بودجه 1402 به مجلس قرار داريم و بايد در هفته آينده بيشترين پيگيري‌ها را براي تأمين اعتبار مورد نياز با هدف تكميل پروژه‌هاي ملي و استاني انجام دهيم.
وي تصريح كرد: 47 پروژه ملي در استان اردبيل با تأمين منابع مورد نياز در حال اجرا است كه قطعا در قانون بودجه سال آينده نيز رديف اعتبار آنها حفظ خواهد شد بلكه تلاش بر اين است تا با تأمين بيشترين اعتبار شاهد تكميل و بهره‌برداري بخش عظيمي از اين پروژه‌ها باشيم.
استاندار اردبيل گفت: نمايندگان استان نيز بايد پيگيري‌هاي لازم را براي تأمين اعتبار اين پروژه‌ها انجام دهند كه سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان بايد ليست اين پروژه‌ها را كه به صورت ملي و استاني در حال اجرا است، در اختيار نمايندگان مجلس قرار دهند تا آنها از فرصت پيش آمده براي تصويب منابع بيشتر اعتباري استفاده كنند.
عاملي افزود: سال گذشته از سفر رئيس جمهور مبلغ يك‌هزار و 340 ميليارد تومان منابع نقد به استان تزريق شد كه عمده اين منابع صرف پروژه‌هاي نيمه‌تمام و طرح‌هاي زيربنايي شد و قرار بود بخش ديگري از اعتبارات نيمه اول امسال تخصيص پيدا كند كه به دليل اجراي طرح مردمي‌سازي يارانه‌ها و محدوديت منابع دولت، تعهدات سفر در نيمه دوم سال در حال انجام است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: در 2 ماه اخير بيش از يك‌هزار و 45 ميليارد تومان منابع نقدي به استان اختصاص يافته تا شاهد تكميل و بهره‌برداري از طرح‌هاي نظر راه آهن اردبيل – ميانه باشيم.
نقاط بحراني راه آهن در حال اجرا است
استاندار اردبيل اضافه كرد: پروژه راه آهن اردبيل در سال‌هاي گذشته در مسير صاف و هموار پيشرفت خوبي داشته اما مسير سخت و بحراني آن باقي مانده بود كه در 1.5 سال اخير تلاش كرديم اين بخش را با تأمين اعتبار مورد نياز تكميل و آماده بهره‌برداري كنيم.
عاملي بيان كرد: عمده منابع اختصاص يافته به راه آهن اردبيل در يك سال اخير متوجه نقاط بحراني بوده و جز يك تونل كه كف‌برداري آن باقي مانده، در مابقي مسيرها كار با سرعت مطلوب در حال انجام است.
وي در ادامه سخنان خود اظهار كرد: در يك هفته گذشته 320 ميليارد تومان اعتبار براي خريد مصالح به پيمانكاران پرداخت شده و همچنان تأمين پروژه راه آهن با پيگيري و سرعت بيشتر در حال انجام است.
عاملي در مورد تكميل سد عمارت تصريح كرد: اين پروژه نيز با تأمين 74 ميليارد تومان منابع در حال تكميل و آماده آبگيري است كه تلاش مي‌كنيم تا آخر آذرماه عمليات آبگيري سد نيز شروع شود.
وي تكميل طرح‌هاي ميراث فرهنگي، زيرساخت گلخانه‌اي، طرح فاضلاب و توسعه شهرك‌هاي صنعتي و و استخرهاي ذخيره آب و سدهاي معيشتي را از ديگر پروژه‌هاي اولويت‌دار استان برشمرد و گفت: پروژه تالار شهر نيز با تأمين 9 ميليارد تومان اعتبار در مرحله آجرچيني و سقف‌گذاري است و اميدواريم تا پايان امسال بخش عظيمي از اين پروژه آماده تكميل و تحويل به دستگاه بهره‌بردار شود.
عاملي با قدرداني از دستگاه‌هاي اجرايي در جذب اعتبارات سال 1400 به صورت صد درصد افزود: البته برخي دستگاه‌ها در جذب اعتبارات با مشكلات و موانعي روبه‌رو بودند كه با همكاري دستگاه‌هاي نظارتي سعي شد اين موانع برطرف و جذب صد درصدي اعتبارات را شاهد باشيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: قطعا براي منابع سال 1401 نيز جذب بيشتر هدف‌گذاري شده تا عمده منابع ملي و استاني را در نيمه دوم سال جذب كنيم تا شاهد پيشرفت و تكميل پروژه‌هاي نيمه‌تمام باشيم.
عاملي به پرداخت مطالبات بازنشستگان مربوط به سال 1400 اشاره كرد و ادامه داد: در استان اردبيل كمترين بدهي را به بازنشستگان داشتيم و ما سال گذشته مانده مرخصي‌ها را پرداخت كرده بوديم و معوقات نيز در ماه جاري پرداخت خواهد شد.
مسابقات دستگاه‌هاي اجرايي در جذب اعتبارات ملي
استاندار اردبيل به پروژه‌هاي ماده 23 اشاره كرد و گفت: پروژه‌هاي ماده 23 از رديف ملي تأمين اعتبار مي‌شوند كه ما بايد در دستگاه‌هاي اجرايي مختلف پروژه‌هاي داراي اهميت و كلان را در رديف پروژه‌هاي ماده 23 قرار دهيم.
وي در ادامه سخنان خود اظهار كرد: براي پروژه‌هايي كه از محل ماده 56 نيز در حال اجرا است، فرصت استثنايي به وجود آمده تا جذب بيشترين منابع را شاهد باشيم كه در اين زمينه تالار شهر و بيمارستان اردبيل جز اولويت‌هاي اصلي است.
عاملي از اخذ ماده 56 و 23 به برخي از پروژه‌هاي مهم استان اشاره كرد و افزود: تا آخر آذرماه بايد جمع‌بندي در اين زمينه انجام شود تا ما بتوانيم مجوز قانوني را در اين زمينه براي پروژه‌هاي اولويت‌دار دريافت كنيم.
وي از تفويض اختيار براي پرداخت تسهيلات ماده 16 در قالب كميته اشتغال خبر داد و تصريح كرد: فرصت‌هاي اشتغال را بايد غنيمت بدانيم و از هر طرح و برنامه‌‌اي براي ايجاد فرصت اشتغال استفاده كنيم.
عاملي ضرورت اجراي طرح‌هاي نوغام‌داري و پرورش گل محمدي را يادآور شد و خاطرنشان كرد: انتظار مي‌رود در اين زمينه بسيج سازندگي نيز همكاري‌هاي لازم را انجام دهد.

همه برنامه‌هاي توسعه كشور كمتر از 20 درصد اجرايي شده است

استاندار اردبيل به تدوين برنامه هفتم توسعه كشور اشاره كرد و ادامه داد: در مجموع داشتن يك برنامه منسجم ميان مدت و بلند مدت براي توسعه كشور بسيار ضروري است اما بايد به دنبال راهكارهايي باشيم تا بخش عظيمي از اين برنامه‌ها اجرايي و عملياتي شود.
وي اضافه كرد: متأسفانه در 6 برنامه توسعه‌اي كشور كمتر از 20 درصد اين برنامه‌ها اجرايي شده و مابقي معطل مانده در حالي كه برنامه بالا
دستي بايد در قالب برنامه‌هاي سالانه مورد توجه قرار گرفته و نشان از كارآمدي و يا عملكرد مطلوب دستگاه‌ها باشد.
عاملي بيان كرد: ما در برنامه هفتم توسعه به عنوان ابزار و راهكار توسعه پايدار بايد به حوزه امنيت غذايي، آب، سلامت و حوزه انرژي توجهي جدي داشته و ترانزيت و گردشگري را به عنوان يك رويكرد اساسي تقويت كنيم.
وي از سازمان برنامه و بودجه خواست تا در هفته آينده به صورت منظم روزانه با برگزاري 2 ساعت جلسه با مديران دستگاه‌هاي اجرايي، احكام مورد نياز استان را بر اساس ظرفيت‌ها و توانمندي‌ها احصا كرده تا در قالب 10 حكم پيشنهادات خودمان را ارائه كنيم تا در برنامه هفتم توسعه بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرد.
عاملي در ادامه سخنان خود اظهار كرد: قطعا اين احكام و برنامه‌ريزي‌ها در برنامه هفتم توسعه مي‌تواند گره ناگشوده توسعه استان را باز كرده و ما را در مسير رسيدن به توسعه پايدار كمك كند.
وي تصريح كرد: همچنان مهمترين مسئله استان، مسئله اقتصادي است و ما با پايين بودن شاخص‌هاي اقتصادي روبه‌رو هستيم كه در اين زمينه بايد سرانه اشتغال و درآمد مردم را افزايش دهيم.
استاندار اردبيل رويكرد عدالت‌محوري تدوين برنامه هفتم توسعه را اميدبخش بيان كرد و گفت: در كنار اجراي عدالت، بايد در كشور تمركززدايي مورد توجه قرار گيرد چرا كه استان‌هاي ضعيف در سايه تمركز به اين وضعيت گرفتار شدند.


١٣:٢١ - شنبه ١٢ آذر ١٤٠١    /    شماره : ٢٥١٨    /    تعداد نمایش : ٧٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 832119
 بازدید امروز : 351
 کل بازدید : 2212081
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/4844

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.