پنج شنبه ٠٦ ارديبهشت ١٤٠٣
اخبار > كشاورزي ثروت‌ساز و ارزش‌آفرين كارساز است


  چاپ        ارسال به دوست

استاندار اردبيل:

كشاورزي ثروت‌ساز و ارزش‌آفرين كارساز است

استاندار اردبيل گفت: ما در مسير توسعه استان اردبيل به كشاورزي ثروت‌ساز و ارزش‌آفرين نياز داريم تا در معيشت و زندگي مردم تحول ايجاد كند.

به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل، سيد حامد عاملي در آيين امضاي قرارداد تأسيس و راه‌اندازي پرديس علم و فناوري تخصصي كشاورزي و دامپروري در كشت و صنعت مغان اظهار كرد: در گذر از كشاورزي سنتي، به سمت كشاورزي تحول‌آفرين با رويكرد توليد ثروت و اشتغالزا به راحتي مي‌توان شرايط مساعدي را براي توليدكنندگان فراهم كرد تا توليد آنها در مسير توسعه و تحول استان قرار گيرد.
وي با بيان اينكه ديگر نمي‌توان به شكل سنتي از مجموعه‌هاي كشت و صنعت و دامپروري مغان محصولاتي را برداشت كرده و روانه بازار كرد، گفت: براي سودآور كردن توليد در بخش زراعت، باغ و دام كشت و صنعت مغان بايد قالب سنتي توليدات در اين بنگاه اقتصادي به قالب نوآوري و فناوري تبديل شود تا ما بتوانيم در عرصه‌هاي جهاني و بين‌المللي حرفي براي گفتن داشته باشيم.
استاندار اردبيل توجه به نسل جديد كشاورزي را همراه با دستيابي به فناوري‌ها و نوآوري‌هاي جديد يادآور شد و تصريح كرد: راه‌اندازي اولين پرديس تخصصي كشاورزي در كشت و صنعت مغان گامي مؤثر در دستيابي به اين اهداف ارزشمند است كه اميدواريم از ظرفيت صاحب نظران، متخصصان و جوانان با ايده خلاقانه بيشتر و بهتر استفاده كرد.
عاملي ضرورت تدوين برنامه دراز مدت در ايجاد تحول كشت و صنعت مغان را همپاي كشاورزي نوين جهاني يادآور شد و افزود: ما اگر مي‌خواهيم الگويي موفق با برنامه‌ريزي مدون در عرصه كشاورزي ارائه كنيم، راهي جز تقويت پرديس و مجموعه‌هاي فناورانه در اين حوزه نداريم و مهمترين عنصر در اين بخش توجه به كشاورزي دانش‌بنيان است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: در كشت و صنعت ما به تحول راهبردي همراه با تغيير نگرش در ساختارها نيازمنديم تا اين بنگاه اقتصادي به عنوان يك مجموعه پيشرو، اثربخش، سياست‌گذار و راهبردمحور بتواند اهداف توسعه استان را محقق كند.
عاملي اضافه كرد: در بخش كشاورزي بايد آيين‌نامه‌ها و ضوابط و مقررات در مسير تقويت توليد، دانش‌بنيان و اشتغال‌آفريني باشد كه بر اساس ابلاغيه جديد اين وزارت در سال مزين به «توليد، دانش‌بنيان و اشتغال‌آفريني» اين بخش 20 درصد توسعه شركت‌هاي دانش‌بنيان و 10 درصد فروش محصولات را عهده‌دار خواهد بود.
وي بيان كرد: در بخش كشاورزي به عنوان محور اصلي توسعه استان در گذر از كشت و زرع سنتي، ما به توليد ثروت و نگاه تحول‌آفريني نيازمنديم تا بتوانيم اهداف و برنامه‌ريزي‌ها را به نحوي انجام دهيم تا با ارزش افزوده بيشتر توليد محصول با نگاه ثروت‌آفرين و ثروت‌ساز تحقق پيدا كند.
در اين جلسه نمايندگان شركت‌هاي دانش‌بنيان آماده حضور در پرديس تخصصي كشاورزي در حوزه‌هاي توليد واكسن و داروهاي دام و طيور، گياهان دارويي، چاپ و نشر ظروف يكبار مصرف و آزمايشگاه‌هاي تخصصي آمادگي خود را براي حضور در اين مجموعه و تقويت نظام توليد دانش‌بنيان بخش كشاورزي اعلام كردند


٠٩:٣٥ - يکشنبه ١٨ ارديبهشت ١٤٠١    /    شماره : ٢٤٠٠    /    تعداد نمایش : ٢٣٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 833717
 بازدید امروز : 346
 کل بازدید : 2216816
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/5000

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.